Blue Fanny 7

by Jens Peder Agger (Editor)

Other authorsOle Steen Hansen (Editor), Hugdebert (Author), Mauro Laurenti (Illustrator), Bruno Bizarro (Illustrator), Robert de Angelis (Illustrator), Stesa (Author), Alain Fretet (Author), De la Niege (Author)
Paper Book, 1993

Status

Available

Library's review

Indeholder "Stesa, Mauro Laurenti: Ung igen", "Alain Fretet: Frække fantasier, 2. del", "De la Niege, Bruno Bizarro: Den umættelige", "Laura Middleton, 2. kapitel", "De la Niege, Robert de Angelis: Tyvetøser på turne", "Hugdebert: Hor i Orientekspressen, 1. del", "De la Niege, Bruno Bizarro:
Show More
Kødkontrollen".

"Stesa, Mauro Laurenti: Ung igen" handler om senorina Paolina Gatti, der dør som gammeljomfru, men ikke uden at have nydt en saftig fantasi lige inden.
"Alain Fretet: Frække fantasier, 2. del" handler om et ungt par, der har frække fantasier som en del af sexlegen. Til sidst afslører pigen at hun har prøvet de fleste af de ting, de har fantaseret om.
"De la Niege, Bruno Bizarro: Den umættelige" handler om en nymfoman, som først er lige ved at ruinere manden, fordi han må betale for elskere til hende. Men i anden omgang går det op for dem at pengeafpresning er en glimrende indtægtskilde.
"Laura Middleton, 2. kapitel" handler om at Laura overtaler sin faster til at tage afsted. Laura og hendes kæreste nyder natten i fulde drag. Senere kommer Lauras bror, hr Frank på 16 år tilbage fra et visit ved nogle venner og Lauras kæreste hygger sig også med ham. Frank fortæller også at Laura har onaneret ham året før og han hende. Senere får kæresten hende overtalt til at de tager Frank med i seng og snart er Frank i gang med Laura, mens kæresten er i gang med at pule Frank bagi. Så bytter Frank og kæresten plads og alt ender i fryd og gammen.
"De la Niege, Robert de Angelis: Tyvetøser på turne" handler om to piger, Luna og Nadia, der af og til knepper for sjov, men som regel for at binde tyren og tømme huset. De finder et par søde fyre, men desværre køber pigerne et varmt stereoanlæg, der er hugget ved den ene fyrs forældre. Så de ender i spjældet selv om de faktisk ikke selv havde hugget det denne gang.
"Hugdebert: Hor i Orientekspressen, 1. del" handler om en tur med Orientekspressen. En tyrkisk prinsesse knepper med sine to livvagter, Elko og Becik. Et andet par Melanie og Richard du Guiffault elsker med hinanden. En Lord Mallory fortæller historier og en af kvinderne, der rejser alene, føler sig inspireret til at teste konduktørens villighed. Mallory fortæller om en hovedrig tyrker Ahmed Ankara, der havde sin egen luksusvogn og desuden var udstyret som en hingst.
"De la Niege, Bruno Bizarro: Kødkontrollen" handler om et par uhygiejniske slagtere, der får besøg af kødkontrollen. Det er en kvinde og de håber at sex er nok til at slippe ud af saksen, men nej.

Nogenlunde morsomme historier, men så er de heller ikke bedre.
Show Less

Genres

Publication

[Lyngby] : Bogfabrikken.

Subjects

Language

Original language

English

Physical description

112 p.; 29.3 cm

ISBN

8772973196 / 9788772973197

Local notes

Omslag: Ikke angivet
Omslaget viser en letpåklædt ung kvinde i en fræk uniform, set gennem et nøglehul
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi

Oversat fra engelsk "Stesa, Mauro Laurenti: Young Again" af Ole Steen Hansen
Oversat fra engelsk "Alain Fretet: Fantasy Me, 2. del" af Ole Steen Hansen
Oversat fra engelsk "De la Niege, Bruno Bizarro: The Insatiable" af Ole Steen Hansen
Oversat fra engelsk "Laura Middleton, Her Brother and Her Lover, Chapter 2" af Ole Steen Hansen
Oversat fra engelsk "De la Niege, Robert de Angelis: ikke angivet kilde" af Ole Steen Hansen
Oversat fra engelsk "Hugdebert: Les Voluptés de l'Orient Express, 1. del" af Ole Steen Hansen
Oversat fra engelsk "De la Niege, Bruno Bizarro: ikke angivet kilde" af Ole Steen Hansen

Pages

112

Library's rating

Rating

(1 rating; 3)
Page: 0.102 seconds