Encyclopedia Americana Vol. 4, Birds of paradise-Bulfinch

by David C. Whitney (Editor)

Hardcover, 1965

Status

Available

Call number

031

Library's review

Amerikansk leksikon fra 1965
Som forventeligt af et 29-binds leksikon er der en del artikler, der er vældigt grundige. Bind 30 er et index-bind, som forsøger at løse problemet med fx at finde ud af at der står noget om "guld" under opslaget om Ghana. Kortmaterialet er også fremhævet som
Show More
nydeligt og grundigt.
I dette bind er der lange opslag om blandt andet Block and other railway signal systems, Blood, Bodlerian Library, Boiler, Bolivia, Boll weevil, Book, Boots and shoes, Brazil, Bread and baking, Brewing and malting, Brick, Brick Bonds, Bridge, Henry Briggs (1560/61 - 1630/31), British Columbia, Brownian movement, Bug, Building.

Pudsigt amerikanskorienteret leksikon fra starten af 1960'erne. Her står noget om en Birger of Bjalbo. Under "Bread and baking" er der billeder af mandshøje hævetrug, hvilket ser virkeligt pudsigt ud. Sidenummereringen er lidt afvigende, for pludseligt optræder side 451a - 451p efterfulgt af side 452 og en side, der hedder 453-455. Under Brick Bonds er der en hel del murforbandter, løbere og kopper hedder her stretchers and headers. Der er typisk ganske lange artikler om tekniske emner som opmuring og brobygning. Under de forskellige mennesker med efternavn Bruce, savner jeg Robert Bruce og historien om te i Indien. Ikke noget om computer bugs. Under Building er der billeder af Parklabrea Housing Project i Los Angeles.

Sjovt blik tilbage i tiden.
Show Less

Publication

Americana Corporation, 1965

Language

Original language

English

Original publication date

1971

Physical description

722 p.; 26.1 cm

Local notes

Omslag: Indbundet
Omslaget viser en stiliseret olielampe
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Side 697: Bugs have sucking mouthparts, the antennae are usually long but short in the aquati species and some others.

Omslagets logo er en stilliseret olielampe, måske er der en ånd indeni, der kan opfylde ønsker?

Pages

722

Library's rating

Rating

(2 ratings; 3)

DDC/MDS

031
Page: 0.1223 seconds