Murders on the Half-Skull

by Alfred Hitchcock (Editor)

Other authorsLawrence Block (Author), Jack Webb (Author), Richard Deming (Author), Henry Slesar (Author), James Holding (Author), Nedra Tyre (Author), Arthur Porges (Author), Jack Ritchie (Author), Ed Lacy (Author), Helen Nielsen (Author), C. B. Gilford (Author)3 more, Elijah Ellis (Author), Murray Wolf (Author), Edwin P. Hick (Author)
Paper Book, 1970

Status

Available

Call number

823

Library's review

Indeholder "Introduction by Alfred Hitchcock", "One November Night by Jack Webb", "The Already Dead by C. B. Gilford", "#8 by Jack Ritchie", "The Day of The Execution by Henry Slesar", "Who has been sitting in my Chair? by Helen Nielsen", "The Vapor Clue by James Holding, Jr.", "Wetback by Murray
Show More
Wolf", "Murder between Friends by Nedra Tyre", "Good for the Soul by Lawrence Block", "Ace in the Hole by Elijah Ellis", "Bad Noose by Arthur Porges", "The Eyes of a Cop by Edwin P. Hicks", "Cheers by Richard Deming", "Crime doesn't Pay - Enough by Ed Lacy".

"Alfred Hitchcock: Introduction" er en ret uinspireret introduktion om en kriminolog og en brydekamp.
"Jack Webb: One November Night" handler om en bogholdertype, Lyle Beckwith, der ved et tilfælde bliver rodet ind i en politijagt på en røver.
"C. B. Gilford: The Already Dead" handler om Joey Marven, der har slået op med Tris Kinnard. ???
"Jack Ritchie: #8" handler om en der ligner en morder men ikke er det og en der ikke ligner, men er, er ude at køre en tur.
"Henry Slesar: The Day of The Execution" handler om Warren Selvey, der vinder sin første store retssag og får en mand, Rodman, dødsdømt. Alt er godt indtil en Phil Arlington dukker op og betror Warren at det var ham, der myrdede Rodmans kone. Arlington plager Warren og hans kone Doreen op til og med Rodmans henrettelse. Warren ser rødt og kvæler Arlington, hvilket undrer politiet for Arlington er en gammel kending, der har som dårlig vane at tilstå alle mulige mord for at gøre sig interessant. Så Warren har smidt sin karriere og sit liv væk for mindre end ingenting.
"Helen Nielsen: Who has been sitting in my Chair?" handler om ???
"James Holding, Jr.: The Vapor Clue" handler om politimanden Randall og servitricen Sarah Benson og en flugtbillist, der kører Hub Grant ned. Sarah lægger mærke til at udstødningsrøgen fra flugtbilen var helt hvid, så den var nok lige startet? Og ja, de finder en bil, der lige var startet fra et nærliggende motel. Og Randall inviterer Sarah på middag.
"Murray Wolf: Wetback" handler om ???
"Nedra Tyre: Murder between Friends" handler om ???
"Lawrence Block: Good for the Soul" handler om ???
"Elijah Ellis: Ace in the Hole" handler om ???
"Arthur Porges: Bad Noose" handler om ???
"Edwin P. Hicks: The Eyes of a Cop" handler om Joe Chaviski, der er gået på pension fra politiet. Han hjælper en aften med at lukke for aftenen på en cafe, men der er fire ret trælse typer, der bliver hængende og han kommer i slagsmål med en mand, kaldet Frenchy. Joe vinder slagsmålet, men bliver slået ned af en af de andre og da han vågner op, er Frenchy død af skud affyret med den revolver Joe har i hånden. Frenchy er Gaspar François, alias Frenchy Beauchamp og den anden mand var Pedro Gonzales. Joe har klart udvist lovlig nødværge, så han slipper for tiltale, men han tænker sig lidt om og spørger cafeens ejer Sam Willoughby, hvorfor han forsøger at hænge Joe op på at have skudt Frenchy?
"Richard Deming: Cheers" handler om ???
"Ed Lacy: Crime doesn't Pay - Enough" handler om Bill Jackson der vinder en stor gevinst, men er træt af at betale afgift på gevinsten og beslutter sig for at skifte fag og røve penge, men det lykkes heller ikke så godt.

Små, ret fikse noveller.
Show Less

Publication

Dell (1970), Edition: First THUS, Mass Market Paperback

Language

Original language

English

Original publication date

1956-1969
1970: Collection

Physical description

208 p.; 17.5 cm

Local notes

Omslag: Ikke angivet
Omslaget viser Alfred Hitchcock stående barfodet på en stor muslingeskal, mens han drypper gift i en cocktail
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
HalfSkull

Pages

208

Library's rating

Rating

½ (3 ratings; 3.7)

DDC/MDS

823
Page: 0.3179 seconds