TI-84 Plus, TI-84 Plus Silver Edition

by Staff at Texas Instruments

Paper Book, 2004

Status

Available

Call number

001

Library's review

Indeholder "Vigtigt", "Om TI-84 Plus og TI-84 Plus Silver Edition", "Om denne bog", "1. Kom godt i gang", " TI-84 Plus-taster", " Sådan tændes og slukkes TI-84 Plus", " Hovedskærmbilledet", " 2nd og ALPHA-taster", " ALPHA-tasten", " CLEAN og 2nd QUIT", " Indtastning af et udtryk", " Udskiftelige
Show More
frontplader", " Anvendelse af uret", " Menuerne i TI-84 Plus", " Sammenfatning af menuerne i TI-84 Plus", " Redigering og sletning", " Anvendelse af - og (-)", " Anvendelse af paranteser", " Lagring af en værdi", " Graftegning af en funktion", " Skift af tilstandsindstillinger", " Indstilling af grafvinduet", " Anvendelse af ZOOM", " Opbygning af en tabel", " Anvendelse af CATALOG", " Simple beregninger", " Anvendelse af ligningsløseren", " Indtastning af data i lister", " Plot af data", " Beregning af en lineær regression", " Beregning af statistiske variable", " Anvendelse af matrix-editoren", " Anvendelse af matricer til at løse ligningssystemer", " Gruppering", " Opløsning af en gruppe", " Fejlmeddelelser", " Nulstilling af standardindstillinger", " Installation af applikationer", " Kørsel af en applikation", " Hurtig oversigt over kommandoer", " Sikkerhedsforanstaltninger med batterier", "2. Aktiviteter", " Andengradsligningen", " Æske med låg", " Sammenligning af testresultater ved hjælp af kassegrafer", " Plotning af stykvise funktioner", " Plotning af uligheder", " Løsning af et system af ikke-lineære ligninger", " Et program til at frembringe Sierpinski-trekanten", " Plotning af spindelvævsfixpunkter", " Et program til at gætte koefficienter", " Plotning af enhedscirklen og trigonometriske kurver", " Beregning af arealet mellem kurver", " Brugen af parameterfremstillinger: Pariserhjulet", " Grundsætningen for integralregningen", " Beregning af arealer af regulære N-kanter", " Beregning og plotning af indbetalinger på et lån", "3. Styring af hukommelse og variable", " Kontrol af ledig hukommelse", " Sletning af punkter fra hukommelsen", " Sletning af indtastninger og listeelementer", " Arkivering og dearkivering af variable", " Nulstilling af TI-84 Plus", " Gruppering af variable og opløsning af variabelgrupper", " Affaldssamling (Garbage Collection)", " Visning af meddelelsen ERR-ARCHIVE FULL", "4. Kommunikation og link-funktioner", " Kom godt i gang: Afsende variable", " TI-84 Plus LINK", " Markering af elementer til afsending", " Modtagelse af elementer", " Backup af RAM-hukommelse", " Fejltilstande", "A. Tillæg A. Tabeller og referenceoplysninger", " Tabel over funktioner og instruktioner", " Variable", " Statistiske formler", " Finansielle formler", "B. Tillæg B. Generelle oplysninger", " Batterioplysninger", " Vigtigt at vide om TI-84 Plus", " I tilfælde af vanskeligheder", " Fejltilstande", " Nøjagtighed", " Oplysninger om TI-produktservice og garanti".

Denne manual rummer både en dansk og en norsk udgave af brugermanualen. Jeg har kun taget den danske indholdsfortegnelse med. Hvis man kigger side 185 er der funktionsgrænser vist og fakultetsfunktionen er defineret for både halvtallige og heltallige argumenter, men der står ikke rigtigt noget om det. Det må være gamma-funktionen, der er i spil, så (-1/2)! bør være sqrt(pi), men det har jeg nu ikke prøvet.
Show Less

Publication

Texas Instruments, 2004

Original language

English

Physical description

iv, 196, iv, 196 p.; 20.4 cm

Local notes

Omslag: Ikke angivet
Omslaget viser en parabellignende kurve med minimum i (0.5, -1.9) og skærende x-aksen i ca -2.2 og 3.2.
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
TI84
Oversat fra engelsk "TI-84 Plus, TI-84 Plus Silver Edition" af ikke angivet oversætter

Pages

iv; 196; iv; 196

Library's rating

Rating

(1 rating; 3)

DDC/MDS

001
Page: 0.2985 seconds