En menneskeomsejling under huden

by François Boucq

Paper Book, 1987

Status

Available

Library's review

Indeholder "Eventyr i Malasien", "Vildmarkens lov", "Fortælling fra landet", "Naturens pariaer", "Spil med muskler", "Dybets ensomhed", "Tigren fra Bengalen", "Brugskunst", "Leonardo", "De vilde er så primitive", "Intimitet".

"Eventyr i Malasien" handler om en lidt vild leg med soldater hjemme i
Show More
stuen. Jean-Luc bliver overfaldet af sine brødre Jean-Claude, Thierry og Olivier med maskinpistoler, men heldigvis griber hans mor ind.
"Vildmarkens lov" handler om Papanakitei, der henter isbjørnebøffer og sælhunde med hjem til iglooen, hvor hans typiske forstadsfamilie venter.
"Fortælling fra landet" handler om Patrice og Jacques, der tager en lille en på en lille beværtning. Den gamle kone har nogle ret manifeste hallucinationer, så det fyger med riddere og drager imens.
"Naturens pariaer" handler om savannen og de vilde kraner, Og en ny metrolinie til gnuerne.
"Spil med muskler" handler om Ronald og konen, der ser på muskelmænd. Ronald får deltoider som gave.
"Dybets ensomhed" handler om en dykker, der gør bassiner rene og napper en svømmer til at holde sig med selskab.
"Tigren fra Bengalen" handler om Jerome Muchero, der sælger forsikringer i storbyjunglen med livet som indsats.
"Brugskunst" handler om slagteren, der laver kunst i kølehuset og er misundelig på tv, der kan vise ulykker med en hel busfuld af hollændere.
"Leonardo" handler om Leonardo da Vinci som nutidsbøsse med Charles-Andre som bofælle og nede i kælderen holder kridttidsfyrene til og de larmer grusomt.
"De vilde er så primitive" handler om en cykelturist på besøg ved de vilde, der sparker konservesdåser, driller flodheste og til sidst slår dem ihjel og hviler ud mellem konernes hængebryster. Turisten synes dog at det er et forsonende træk at det er de vilde der tømmer skraldespande.
"Intimitet" handler om et par og et stort modermærke på hendes skulder og en skøn udsigt ved et vandfald, lige et sted til en grillbar!

Boucq er god til at trampe på klicheer. Gerne et par stykker i hver historie. Hans tegninger er helt respektløse over for alt og alle.
Show Less

Publication

[Bagsværd] Carlsen 1987

Language

Original language

French

Physical description

61 p.; 29.4 cm

ISBN

8756233345 / 9788756233347

Local notes

Omslag: Boucq
Omslaget viser et højhus forsynet med en hængbro som i junglen. En mand begiver sig hjemmefra mod kontoret i kamuflagetøj og med en knogle gennem næsen.
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Oversat fra fransk "Les pionniers de l'aventure humaine" af Per Vadmand
Side 8: Han har talt, chef! Vi havde simpelthen glemt at fjerne knebelen.
Side 43: Kunsten er sjælens lommelygte.

Pages

61

Library's rating

Rating

(5 ratings; 3.2)
Page: 0.3722 seconds