Peter Punk

by Max

Paper Book, 1986

Status

Available

Call number

791

Library's review

London, ca 1980
Børnene John, Michael og Wendy driver deres forældre, Georg og hans kone, til vanvid med historier om Peter Punk og Ønskeøen. Men så snart forældrene er gået, dukker Peter Punk op i selskab med den lille søde fe Fuckerblomst.
De flyver afsted til Punkutopia efter at Peter har
Show More
banket pløkkerne ud af sin skygge.
I Bissebugten ligger Kaptajn Klø og hans flydende rockerbande og holder udkig efter Peter som har bidt Kaptajn Kløs ene hånd af og givet den til en krokodille. De fyrer kanonen af, men rammer ikke nogen. Peter smutter væk og de tre børn havner hos hans bande, der ellers var godt i gang med at sniffe lim og slås indbyrdes. Efter lidt skærmysler hvor Wendy er lige ved at blive voldtaget, forenes børn og Peters bande. På sydkysten af Punkutopia bor indianerne bedre kendt som Woodstockvragene. Et lille samfund startet som fri kærlighed og nu endt som bitre gamle mænd. Woodstockvragene tager børn og bande til fange, mens Peter og Wendy intetanende går en tur til Nymfomanbugten. Inden de kommer i nærkontakt med nymfomanerne, opdager Peter at Kaptajn Klø har taget Liderlige Lilje til fange.
Peter befrier hende legende let og skynder sig at indkassere belønningen i naturalier, dvs en gang 69 i luften. Liljens far bliver nogenlunde glad over at hun kommer tilbage og løslader banden og børnene. Men hvor er Wendy forresten?
Hun er blevet fanget af nymfomanerne og Fuckerblomst er blevet fanget af Kaptajn Klø. Fuckerblomst forråder banden (også kaldet De glemte Børn) og Peter befrier Wendy, men bliver selv fanget. Imens holder De glemte Børn orgie med sex, junk og lim sammen med John, Michael og Lilje. Da Kaptajn Klø når frem er alle med på at slutte sig til ham imod Peter Punk.
Fuckerblomst og Wendy befrier Peter Punk, men Peter skynder sig at stikke af med Wendy, så Fuckerblomst bliver forfærdelig vred. Nu er alle sure på Peter undtagen lige Wendy. Og da han så også gør hende sur ved at prøve at komme i bukserne på hende på under et minut, så har han slet ingen venner tilbage.
Han løber lige i armene på hele flokken og det tager ca 2 minutter at hænge et reb over en gren og hænge ham.
Det hele går op i et stort slagsmål som Wendy, John og Michael sammen med Lilje og Fuckerblomst benytter sig af. De stikker af til London og sender Fuckerblomst tilbage til Ønskeøen med skibet.
Vel hjemme igen går forældrene helt over gevind "Du kunne blive forkølet og komme bagefter og få dårlige årskarakterer!" De går mere op i at optage tv-serier som "Hvordan vi producerer os ud af overproduktionen" end i at lægge mærke til flyvende skibe udenfor vinduet.

Ganske velskrevet og veloplagt drejning af historien om Peter Pan og De glemte Børn på Ønskeøen. Som i historien bliver Peter aldrig voksen, men her er det fordi han bliver hængt.
Show Less

Publication

Bagsværd : Runepress, 1986.

Description

Historien om Peter Pan genfortalt som sort-hvid tegneserie, hvor Peter Punk, Wendy og børnene oplever grusomme og perverse eventyr blandt hippier, rockere og punkere i landet Punktopia.

Language

Original language

Spanish

Physical description

47 p.; 29.4 cm

ISBN

8785217557 / 9788785217554

Local notes

Omslag: Max
Omslaget viser Peter Pan, Wendy, John, Michael og Klokkeblomst, men i en ret moderne udgave, hvor Peter er punker
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Oversat fra spansk "Peter Pank" af Rune T. Kidde
En meget anderledes udgave af J. M. Barrie: Peter Pan
Side 36: Jeg elsker dig så højt at jeg vil tilføje dig kvæstelser overalt!!!
Side 36: Arm og benbrud - knæk og bræk - pikke bøj og pikken stræk.
Side 41: Anarki kræver en ledertype!
Side 45: Op i røven med pyjamasser!!!

Pages

47

Library's rating

Rating

½ (7 ratings; 3.6)

DDC/MDS

791
Page: 0.128 seconds