Eksplosiv højspænding

by Roger Leloup

Paper Book, 1999

Status

Available

Call number

848

Library's review

Indeholder "Røveri i Dolby", "Juleenglen", "Skønheden og udyret", "Kap 351", "Honning til Yoko", "Den tyvagtige edderkop".

"Røveri i Dolby" handler om at Yoko afslører bankrøvere, der begår røveriet i dække af lyden af et sammenstyrtende stormagasin. Lyden får politiet til at ile derhen,
Show More
mens banken bliver røvet. Yoko afslører først lastbilen med lydudstyr og derefter kæmpehøjtalere kamoufleret som elevatorskakte på stormagasinets tag.
"Juleenglen" handler om en lille pige, Annika, som løber lige ud foran Yokos knallert. Der sker ikke noget særligt, men Annika får Yokos hjælp til at finde et job til sin far og får en god juleaften sammen med sin famlie og Yoko kommer selvfølgelig med til bords.
"Skønheden og udyret" handler om en vred mand, der forsøger at hævne indbildte forsmædeligheder begået mod ham. Det er lidt farligt, for han har adgang til et exoskelet, der giver ham 10 mands styrke. Yoko får dog nedlagt ham, så han kan komme under behandling.
"Kap 351" handler om postraketter til at skyde over alperne. Yoko hjælper og konstaterer en kursafvigelse, som skyldes at nogen har skumle planer om at få raketten til at styrte ned i en fredskonference. Hun får afværget attentatet og redder endda en af attentatmændene ud af en brændende bil.
"Honning til Yoko" handler om en knallert og motorcykeltur sammen med Pol. De støder på et bistade, som bruges af en industrispion på atomforsøgscentret i Clévy. Det er en hr Karensky, som Yoko afslører, men han forsøger undervejs at slippe væk og det er lige ved at gå galt under den efterfølgende biljagt. Yoko brækker benet og Pols motorcykel bliver smadret. Han får som erstatning en japansk 500 kubik og kysser Yoko som tak.
"Den tyvagtige edderkop" handler om en robotedderkop, som Pol støder på, da han en mørk aften går tur i den øde by med et natsynskamera. Edderkoppen kan forsvare sig og forsøger at ødelægge hans kamera og film. Yoko hjælper til og de finder en opfinder, der har allieret sig med en noget skurkagtig entreprenør. Yoko bliver bortført, men opfinderen og Pol redder hende selvfølgelig.

Sjove småhistorier med Yoko Tsuno, men helt uden dybde. Juleenglen synes jeg fx at have set som en Benny Bomstærk historie.
Show Less

Publication

Kbh. : Carlsen Comics, 1999.

Description

Tegneserie. De seks første historier om den japanske heltinde.

Language

Original language

French

Physical description

46 p.; 29.7 cm

ISBN

8756273517 / 9788756273510

Local notes

Omslag: Roger Leloup
Omslaget viser en ung japansk kvinde iført exoskelet flygte fra en eksplosion
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Oversat fra fransk "Aventures electroniques" af Niels Søndergaard

Oversat fra fransk "Hold-up en hi-fi" af Niels Søndergaard
Oversat fra fransk "L'Ange de Noël" af Niels Søndergaard
Oversat fra fransk "La belle et la bête" af Niels Søndergaard
Oversat fra fransk "Cap 351" af Niels Søndergaard
Oversat fra fransk "Du miel pour Yoko" af Niels Søndergaard
Oversat fra fransk "L'araignée qui volait" af Niels Søndergaard

Yoko Tsuno (dansk), bind 22

Similar in this library

Pages

46

Library's rating

Rating

½ (26 ratings; 4)

DDC/MDS

848
Page: 0.5168 seconds