Rejsen til Udgårdsloke

by Peter Madsen

Other authorsPer Vadmand (Author), Hans Rancke-Madsen (Author), Henning Kure (Author)
Paper Book, 1989

Status

Available

Call number

741.59489

Library's review

Valhalla, for længe siden
Hugin og Munin bliver af Odin sendt til Udgårdsloke for at blande sig. Imens er Loke, Thor, Røskva, Tjalfe og Quark på vej til Udgårdsloke. De støder på en irriterende jætte ved navn Skrymer, der driller dem med at de har sovet i hans vante og selv snorker så de
Show More
ikke kan sove. Selv da Thor banker til ham med hammeren, lader han som om det er et agern, der er faldet ned i hovedet på ham. Vel ankommet bliver de udfordret til dyst. Loke spiser om kap med Lue. Tjalfe løber om kap med Hu. Thor drikker af et kar forbundet med havet. Tjalfe lugter lunten takket være et vink fra ravnene. Han får dog ikke i første omgang held med at advare, så Thor forsøger at løfte "katten", dvs Midgårdsormen. Han ender med at tage livtag med Elle, der er tæt på at tage livet af ham. Tjalfe tror dog på ham og han overlever med nød og næppe. Loke tryller lidt, så Udgårdsloke tror at han er sluppet af med Quark, men nej.
Senere smutter Quark dog med tilbage, for han kan godt lide Røskva og Tjalfe. Hugin og Munin aflægger rapport til Odin, hvilket de får lov til, for så slipper han ud af en gang skakmat, som Mimers hoved ellers har sat for ham.

Glimrende version af de gamle historier og Peter Madsen har nu helt styr på sine personer.
Show Less

Publication

Bagsværd : Interpresse, cop. 1989.

Description

Tegneserie efter filmen af samme navn. Om Thor og hans venners rejse til Udgårdsloke for at aflevere jætteungen Quark, og hvor snyderi og rævestreger spiller en vigtig rolle.

Language

Original language

Danish

Physical description

48 p.; 29.4 cm

ISBN

8745607583 / 9788745607586

Local notes

Omslag: Peter Madsen
Omslaget viser Thor, der løfter Midgårdsormen næsten fra gulvet. I baggrunden ser jætter, Loke, Røskva, Tjalfe og Quark til
Indskannet omslag - N650U - 150 dpi
Valhalla, bind 5

Similar in this library

Pages

48

Library's rating

Rating

½ (3 ratings; 4.5)

DDC/MDS

741.59489
Page: 0.2556 seconds